Karel Babica

Zpráva o stavu unie v roce 2015

25. 01. 2016 20:05:00
Uprchlíci jsou vděčným tématem blogerů již delší dobu. Přesto možná není od věci předložit vám zde shrnutí ve formě jakési výroční zprávy.

Uprchlíci jsou vděčným tématem blogerů již delší dobu. Přesto možná není od věci předložit vám zde shrnutí formou jakési výroční zprávy. Ta je zajímavá tím, že na krizi nazírá prizmatem vojensko-rozvědkovým, popisuje ji tedy poněkud jinak, než jste zvyklí z médií. Za její vznik v období vánočních a novoročních svátků může „plodná spolupráce“ s kamarádem a poněkud nezimní počasí v té době. Pokud postrádáte ozdrojování, vězte, že tento kamarád pojal uprchlickou krizi jako hobby, takže ten seznam, jenž by byl schopen přiložit, by neúměrně prodloužil už tak dlouhý blog.
Rovněž by to mohlo mít vliv na přehlednost zapřičiněnou relativně dlouhým časosběrným obdobím, spektrem zdrojů a jejich diverzitou, neb jsou čerpány z různých míst po celé Evropě.

V textu se vyskytuje nové slovo - allahfighter. Jde o slovo převzaté ze slovníku západoevropských odpůrců imigrace, neboť azylant, migrant nebo uprchlík jsou pouhé politicky korektní novotvary, mající zastírat jejich reálnou povahu: invazi.


Profil allahfighters
Dozvídali jsme se ve zprávách, že tito údajní uprchlíci jsou rodiny s dětmi atd. Přesto existují tisíce záběrů, kde jsou vidět pouze mladí muži mezi dvacátým a třicátým rokem věku. Na žádném nejsou stopy po podvýživě. Jsou atletické postavy, dobře živení a se zdravými zuby.
Žádný z nich nenese stopy prožitých útrap a nebo války. Žádná zranění, žádné jizvy, žádné minami utržené končetiny.
Když se profláklo tohle, začala media svorně tvrdit, že ti mladí muži byli vysláni svými rodinami, aby zajistili nejdřív v Evropě živobytí a pak že přijedou rodiny.
Jen se zeptám – kdy se někdy v historii světa stalo, že z oblastí bojů utíkali mladí, silní muži a v bojovém území zanechávali svoje ženy, děti, rodiče? Co to je za absurdní výmysl? Jak to bylo se židy před druhou světovou válkou? Posílali do Ameriky ještě úplně malé děti, aby je zachránili a oni sami pak končili v plynových komorách...
V tomto případě se jedná o vskutku nechutnou mediální masáž.

Profil údajných imigrantů – národnosti
Další nádherná ukázka mediální manipulace. Zatím co se nám media snaží podsunout, že všechny ty ženy a děti jsou z válkou zmítané Sýrie, mnohokrát proskočilo od našich i evropských politiků, že ze Sýrie je cca dvacet procent údajných imigrantů! Údaj zřejmě zahrnuje i pasy, o jejichž původu lze vést spory. A co těch zbylých 80%? Postupně jsme se dozvídali že jsou mezi nimi allahfighters ze Somálska, Zambie, Eritrey. Dále pak Súdán, Nigérie, Maroko, Alžír,Tunisko, Libye....tolik snad Afrika. Pak ze středního východu (Írán, Irák) a z Asie – Ázerbájdžán, Gruzie, Pákistán, Afghánistán a vůbec všechny ty „-stány“, které v Asii jsou, k tomu i nepochopitelně Bangladéš (bývalé Bengálsko), což je asi nejvzdálenější země, ze které se k nám hrnou muslimští hrdlořezové.
Každý stát nebo země, ve které převládá muslimské náboženství, vysílá do Evropy odhodlané bojovníky islámu, kteří mají Evropu rozvrátit a nastolit v ní chalífát. Z tohoto úhlu pohledu započala svatá válka muslimů proti křesťanům a jinověrcům.

Disciplina allahfighters
Mohli jsme si v průběhu roku 2015 všimnout, že allahfihgters jsou nesmírně disciplinovaní. Ti, co se sem hrnou, jdou jako ovečky. Žádné výstřelky, prostě jdou a jdou a jdou! Trochu se vzbouří jedině, když jim někdo brání v průchodu (Maďarsko, Slovinsko, Makedonie) To potom ukážou, co umí. Vezmou např. děti, které vlečou s sebou a hodí je přes ostnaté dráty.
Ale v tom nesmírném množství příchozích je těch excesů opravdu minimálně – jsou tedy skutečně disciplinovaní.

Počet nájezdníků
Dozvěděli jsme se, že do Německa přišlo v roce 2015 přes jeden milion allahfighters. A co neoficiálně? Vždyť jen za září Němci oficiálně přiznali 250 000 přišedších.
Také se moc nemedializovalo, kolik (oficiálně či neoficiálně) přišlo allahfighters do Francie, Belgie, Nizozemí, Spojeného království, Švédska, Dánska, Finska, Norska, Španělska.......
Pouze u Velké Británie (o které jsme mysleli, že tam nepřišel díky kanálu a obranným opatřením v Calais nikdo) proskočilo v červenci oficiální číslo - 350 000 za posledního půl roku! Kolik to tedy je do 31.12.2015 oficiálně? A kolik neoficiálně ?
Je pravda, že v úvahách invazních stratégů se nejdůležitějším cílem stalo hospodářsky nejsilnější a muslimy relativně málo obsazené Německo. Proto ten křik Germoney, Germoney. Nejsou tedy jen bezkonkurenčně nejvyšší dávky důvodem, proč je do Německa nasměrováno nejvíc nájezdníků.
Nicméně i všechny další západní státy letos zažily invazi – takže KOLIK?
Soukromý odhad je: Německo – dvakrát víc, než udávaný oficiální údaj. Ostatní státy – obdobné množství.
Dostáváme se tak k číslu čtyři až pět milionů allahfighters vstříknutých do žil Evropského organismu za celý rok 2015.

Kolik bojovníků alláhových je ještě připraveno k invazi
Islámský stát – viděn touto optikou jako kontraktační výcvikové středisko placené Saúdy - vycvičil a nadále vycvikává (krásný novotvar, že?) měsíčně desítky tisíc allahfighters. Otázka zní: KOLIK ?
V září proskočila tiskem zpráva, že na území IS je šedesát výcvikových táborů, z toho patnáct velkých, z nichž každý dokáže vycvičit 5 000 allahfighters měsíčně. Tolik informace z tisku. Kolik allahfighters dokáže vycvičit „malý“ tábor? Řekněme, že 1 000. Zbytek je jen násobilka: 15x5000 + 45x1000 = 120 000 kusů měsíčně. To je 1 440 000 ročně. Za pět let trvání IS přes sedm milionů hrdlořezů. Já se navíc domnívám, že IS vycvičení hrdlořezové nejsou jediní, ale další miliony hrdlořezů se vydávají do Evropy bez mezistanice v IS z toho důvodu, že žádný výcvik nepotřebují, protože už bojových zkušeností mají z válek víc než dost. To jsou ti z Iráku, Libye, Somálska, Pákistánu a hlavně Afghánistánu. Kolik allahfighters přichází odsud? Stejný počet jako vycvičil IS? Možná více. Kolikrát více?
Z nemnoha politických či novinářských úst proskočilo několik zajímavých čísel: na hranicích Evropy v Turecku, v Tunisu, v Libyi čeká něco mezi dvěma a dvaceti miliony allahfighters. Věřil bych střednímu odhadu deset milionů. (Tato informace je v půli ledna 2016 potvrzena výrokem německého ministra Gerda Müllera, že v nejbližších letech přijde do Evropy až deset milionů migrantů!)

Šenghenský prostor a jeho dodržování
Viděli jsme v roce 2015, že Šenghenský prostor nefunguje tak, jak by měl. Zatím co jedna země (pak druhá, třetí, čtvrtá) si nechá přes hranice proudit statisíce nájezdníků, některé země svoje hranice uzavírají a chrání ploty, armádou a policií. Bavorsko dokonce vyhrožuje, že své hranice uzavře. A to je jen jedna ze spolkových zemí! (Je to, jako by se rozhodl uzavřít své hranice Středočeský kraj.) Jinými slovy – jak začne opravdu téct do bot, tak se okamžitě každý stát uzavře pro sebe a po Evropské Unii (nebo nějakém Šenghenu) neštěkne ani pes. K tomu musím podotknout, že naše vláda neudělala k uzavření hranic vůbec, ale vůbec nic. Kromě spousty velkoústých, nabubřelých řečí Sobotky, Chovance a Stropnického, jak je připravená armáda, policie....... Nic není vzdálenějšího pravdě (zvládnutí výstavby stanů pro uprchlíky nepovažuji za nácvik obrany státu).

Dostupnost zbraní pro útočníky
To je obzvláštně důležitá kapitola. Zprávy nejsou prakticky žádné a tak se musí odezírat ze rtů a mít leccos načteno o bitvách, armádách, tajných službách apod., aby si člověk mohl srovnat dané údaje v hlavě s potřebným nadhledem.
Teď musíte věřit, že zpracovatel má dost načteno a obrázek si utvořit dokáže. Navíc své závěry konzultoval s lidmi, kteří rovněž mají potřebné zkušenosti a znalosti.
V Evropě i u nás jsou objevována skladiště zbraní. U nás např. loni u Jihlavy sklad ve dvou garážích pro četu na bojových stavech. Vybouchly Vrbětice – jeden ze skladů o němž státní složky vůbec nevěděly, co obsahuje a pro koho. Kolik asi máme na svém území takových „Vrbětic“?
Ve Francii, Belgii, Švédsku jsou nalézána skladiště zbraní a munice.

Řeky byla v září zadržena loď plující z Turecka a v kontejneru označeném „refugeesaid“ bylo nalezeno pět set brokovnic a půl milionu nábojů. Tak se ptám - kolik stovek podobných kontejnerů už leží neprocleno v celních skladech v Amsteru, Rotteru, Antverpách, Brugge, Le Havru, Bremenu, Hamburgu, Splitu, Trieste...?
A co když už neleží v přístavech, ale našly se způsoby, jak je vyvézt. Je to všude stejné: „moneytalks“. A peněz mají allahfighters více než nadbytek. Potom ale zbraně (možná včetně protiletadlových zbraní) leží kdesi v no-go zónách nebo v bezejmenných skladištích po celé Evropě a trpělivě čekají, až si je bojovníci vyzvednou.

Zkusme si uvědomit, že v těchto kontejnerech nemusí ležet jen nějaké hloupé brokovnice nebo Kalašnikovy; do těchto kontejnerů se velikostně i hmotnostně mohou vejít obrněná vozidla, protiletadlové komplety, složená letadla nebo balistické rakety (minimálně krátkého doletu).....

Pozvání Merkel
V srpnu slíbila německá kancléřka Merkel několika větami, že „Německo se postará o všechny imigranty“. To byla pro Evropu zhoubná slova. Allahfighters, čekající v Turecku, Řecku, Maďarsku či jinde se rozběhli a začali se cpát do Německa. Nevím, kolik byl ten nejhorší „run“, ale rozhodně padlo číslo 49 000 kusů za jeden den. Nedovedu si představit, jak by se našich 1500 vojáků v činné službě pokoušelo zastavit takový denní příděl.

Účinky zimy
V posledních dvou měsících jsme se prakticky přestali dozvídat uprchlická čísla (zase krásný příklad mediálního bojkotu a manipulace). Jen se neustále omílá skutečnost, že zima přinesla pokles invaze. Velmi neochotně proskakující čísla o invazi však říkají, že Německo má oficiální příliv allahfighters cca 4 000 (!) denně. To by znamenalo „jen“ 120 000 měsíčně. To je polovina rekordního počtu přiznaného v září. (Podotýkám pouze do Německa.)
Řádově se tedy pokles moc neprojevil – stále se jedná o stovky tisíc allahfighterů měsíčně!

Postoj mocných v EU
Dozvěděli jsme se (od úředníků v Bruselu či v OSN, počínaje Junckerem a konče Faisalem bin Hassanem Tradem), že invaze allahfighters je pro nás přínosem, že kdo invazi brání je xenofob a nedostane z EU peníze, že proti němu budou použity sankce (Polsko, Maďarsko) apod.
Maďarsko bylo zcela absurdně slovně napadáno za budování plotů a tím bránění přílivu cizího vojska na území EU! Jinými slovy za funkci, kterou se jako jediné rozhodlo splnit – a to obranu vnějších hranic Šenghenu! Jak absurdní fraška!
Rétorika diktátu Bruselu srovnatelná s rétorikou nacistického Německa před válkou: drsné výhrůžky na adresu těch, kteří chtějí chránit svoje území a bezpečnost svých občanů.

Evropské demonstrace proti islámu
Naopak jsme se NEDOZVĚDĚLI, že v mnoha zemích se občané nehodlají smířit s pádem své civilizace a kultury a dávají rozhodně najevo svůj nesouhlas s touto invazí do svých zemí. Takže nevíme téměř nic o pondělních demonstrací Pegidy v Sasku či jiných spolkových zemích a městech. (Přitom těchto demonstrací Pegidy se pravidelně účastní desítky tisíc lidí!) Nevíme víc ani o stotisícových demonstracích v sousedním Polsku! A nedozvěděli jsme se rovněž téměř nic o našich demonstracích v Praze, Brně, Ostravě, Bratislavě a jinde. Přitom 17. listopadu bylo na třech místech v Praze najednou asi 25 000 lidí. Mediálními manipulacemi se z nich pak stává třeba „několik set“.

Postoj mocných v ČR
Tento postoj nelze označit jinak než servilnost a devótnost vůči mocipánům z Bruselu. S jedinou světlou výjimkou – a tou je pan prezident.
Premiér po slibu odmítnutí kvót tzv. imigrantů klidně podepíše jejich dobrovolné přijetí v počtu 30 000.
(za každého má z unie slíbeno 6 000,- EUR, ale obcím, do kterých je chce umístit, nabídne částku 8,- KČ za jednoho - tomu říkám dobrá práce, červený traktůrku).
Od nabubřelého ministra Chovance se opakovaně dozvídáme, že vláda má všechno pevně v rukou.
Také zopakuji: nic není vzdálenějšího pravdě – připraveno není nic, hlídat hranice nemá ani kdo, ani čím. To znamená, že co říká Chovanec (a ostatní ministři), je jedna obrovská lež mající uklidnit právem znepokojené občany.

Postoj NATO
Dozvěděli jsme se někdy v srpnu z úst generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga, že NATO nemá předpisy nebo návody, jak bojovat proti „uprchlické krizi“ v Evropě. Navíc pan tajemník ještě dodal, že „uprchlická krize“ je vlastně evropská záležitost a NATO se tudíž netýká...

Vstup Ruska do války
V září Rusko (po dohodě s legitimní syrskou vládou) vyslalo letecké síly na podporu boje legitimního syrského prezidenta Bashara Assada, z kterého naše i západní media udělaly „krvavého psa“ (stejně jako předtím z Kaddáfího nebo Husajna). Jinými slovy – stále tentýž scénář, jak nám, ovčanům, odůvodnit, proč se z fungujícího státu stane zanedlouho stát, v němž bude zuřit občanská válka.
Přes všechny nenávistné komentáře, přirovnávající Rusko k tomu nejhoršímu, co lze na zeměkouli nalézt, jsme se dozvěděli, že ruská ofenzíva slaví úspěchy, což vyvrcholilo bilaterální dohodou mezi Ruskem a Francií (NATO!) o společném nasazení pozemních sil, což promptně schválil i Velký bílý otec ve Washingtonu. To ovšem nevonělo Turecku, které pak sestřelilo ruský bombardér (de facto svého spojence v boji proti IS). Vše se svedlo na privátní kšefty s ropou tureckého prezidenta Erdogana, nicméně přemýšlivější ovce asi tuší, že důvody budou složitější.

Opakované pozvání Merkel
V novoročním projevu německá kancléřka Merkelová bravurně zopakovala pozvání allahfighters do Německa s tím, že Německo je stále připraveno se o všechny postarat. V televizi byl projev promítán s arabskými titulky. Zlé jazyky prorokují, že zatímco letos byl projev německy s arabskými titulky, napřesrok už to bude arabsky s německými titulky.

Postoj Turecka
Z médií jsme se dozvěděli, že v Turecku čekají nejméně dva miliony allahfighters připravených vpochodovat do Evropy. A další miliony jsou na cestě.
Tady je na místě říci, že Turecko je se svou druhou největší armádou v NATO nejdůležitějším a současně nejméně průhledným hráčem, pokud by nastal válečný konflikt. Vše bohužel zatím naznačuje, že bude stát na muslimské straně a Evropa v tom případě bude bojovat na dvou frontách. Na vnitřní (proti milionům allahfighters ve vlastních zemích) a na vnější, jižní frontě (v Řecku, Bulharsku či Makedonii), kterou by vpuštěním uprchlíků Turecko kdykoliv otevřelo.
Evropa zatím tohle nebezpečí odvrací uplácením Turecka miliardami eur, leč už je pozdě. Turci sice peníze vzali, ale tři dny před novým rokem podepsali smlouvu se Saúdy a dalšími 34-mi islámskými státy o užší spolupráci.
Krátce – tato smlouva se Saúdy je ze strany
Turecka nejdůležitější a nejnebezpečnější akt loňského roku. Byla tím de iure ustavena koalice států, stavějících se proti Evropě. Teď je to na papíře, černé na bílém.

Úvaha o Mongolech
Závěrem bych rád uvedl jednu úvahu. Mongolský nájezdník Džingischán zaútočil v roce 1213 s deseti tisíci jezdců na tenkrát sto milionovou Čínu. Za dva roky byla říše Středu na kolenou, totiž pod mongolskou nadvládou. Ptáte se, jak je možné, že obrovská říše padne pod úderem směšné hrstky Mongolů jako domeček z karet?
Tak dnes už si nemusíte vymýšlet žádné teorie – tu situaci právě zažíváte sami, stačí jen chodit s otevřenýma očima a pak to můžete pěkně sepsat do knihy (tedy za předpokladu, že se vám podaří to přežít a takovou knihu vydat).

Autor: Karel Babica | karma: 26.96 | přečteno: 585 ×
Poslední články autora