Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Co sesmolíš teď, Jene Jetmare?

Řádně "ozdrojovaný" blog psaný formou fluidního zpravodajství, který v žádném případě nechce (na rozdíl od jiných autorů) žádná fakta překrucovat nebo dezinterpretovat.

Koncem září 2015 (v tom čase rekordních uprchlických vln) vychází pisálkovi Jetmarovi jeho filipika proti českým panikářům a odmítačům kvót.
(http://svobodneforum.cz/jan-jetmar-eu-stoji-pevne-na-svych-nohou-jen-cesi-panikari)
Dovolím si citovat: Evropa se nehroutí, EU se nerozpadá, nikdo nikomu nic nedělá, příchod lidí se zvládne, dejte tomu trochu času. Hlavně už přestaňte panikařit, přestaňte dělat hloupé politické výzvy, uložte kvéry do trezorů, sundejte brnění a natáhněte kalhoty. Bude to OK.

Tak vidíte. Přestaňte se konečně plašit, dělat vlny a držte si klobouky. Multikulturní obohacení právě začíná:

V úterý 26.1. došlo k přestřelce v plaváčkovském táboře (3,000 dušiček) na severu Francie (asi 40 km od Calais). Dva lidé postřelení, jeden pobodaný, jedna zmlácená žena. Šlo patrně o boj mezi gangy pašeráků znásobený napětím mezi muslimy a křesťany v táboře. Většina jsou muslimové, kromě skupiny křesťanů z Íránu, kterou se muslimové snaží vypudit.
Podle policie došlo k vypálení asi 40 střel. Policie nenašla zbraně, pouze prázdný zásobník. Několik hodin po přestřelce se irácký pašerák lidí pokusil autem najet do vartujících policistů, ti na auto začali střílet. (P.S. pro ty, kterým se zdá, že se vlastně nic neděje: zlé zbraně jsou ve sladké a sluníčkové Francii striktně zakázané.)
(http://news.nationalpost.com/news/the-muslims-are-trying-to-expel-the-christians-gunfight-erupts-between-gangs-at-migrant-camp-in-france).
Krapet ostřejší to vypadá ve Švédsku, kde chrabrá policie již před imigranty prchá:
(http://megazine.cz/2016/01/svedska-policie-byla-nucena-zachranovat-se-utekem-pred-davem-migrantu)
originál (http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.3488614-poliser-tvingades-fly-fran-asylboende
Problémy tam zřejmě budou hlubšího rázu, než se oficiálně přiznává, protože jiná zpráva nám oznamuje, že na švédském území již si nejsou schopni prosadit ani zajistit dodržování švédských zákonů - kvůli dětem (no, počkejte až dorostou)...(http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/392947-stockholm-uz-neni-bezpecny-svedska-policie-priznala-ze-neuhlida-poradek.html)
Patrně za to může nerespektování lidských práv a absence prosazování lásky (alespoň podle Kennetha Rotha z HRW). 
(http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/393020-des-z-migrantu-pripravuje-evropany-o-svobodu-varuje-human-rights-watch.html)
Ostatně obé chybí patrně také u našich sousedů. V Německu bylo jen tento měsíc provedeno už 35 útoků na plaváčkovská střediska. Noviny a policie o nich informují jen zřídka, ale jedněm novinám se podařilo získat policejní statistiku: (http://newobserveronline.com/35-attacks-on-invader-centers-in-germany)
V plaváčkovském středisku v Emmabodě pro nedoprovázené nedospělé vypukly ve středu 27.1. v noci nepokoje. Na 20 ozbrojených dětí tam ohrožovalo zaměstnance a rozbíjelo okna. Muselo přijet několik policejních patrol. Příčina nepokojů:  "16letý" plaváček nedostal bonbony, proto shromáždil svoje kumpány a udělali bugr.  (http://unvis.it/www.expressen.se%2Fkvallsposten%2Fbrak-pa-boende-for-ensamkommande%2F)
Interní zpráva německé policie v Kielu: Menší zločiny (poškozování majetku, krádeže v obchodech) bude policie ignorovat, pokud je provedou nedokumentovaní uprchlíci. Větší zločiny (značné škody, zranění) zatím řešit bude. Mluvčí kielské policie se k tomu odmítl vyjádřit. O podobných praktikách se už dříve mluvilo, ale bylo to odbýváno jako xenofobní propaganda. Jedny noviny to dokonce uvedly jako příklad "ultrapravičáckého mýtu". (http://www.kn-online.de/News/Aktuelle-Nachrichten-Kiel/Nachrichten-aus-Kiel/Fluechtlingserlass-Kiel-Ladendiebstahl-ohne-Strafe)
V lázních Eriksdal ve Stockholmu došlo loni k rekordním 18 znásilněním či útokům. Za první dva týdny tohoto roku přibyly další čtyři, všechny proti nezletilým dívkám. Policie se domnívá, že skutečný počet je mnohem vyšší. Policie nyní patroluje i u bazénu. Bylo tam zavedeno oddělené koupání žen a mužů, ale bez valných výsledků. Policie má zakázáno podávat informace o etnickém původu násilníků. Rovněž švédská média to úzkostlivě tají. (http://www.breitbart.com/london/2016/01/26/police-sentry-posted-to-swedish-swimming-baths-after-child-rape)
V plaváčkovském středisku se porvalo na 100 obohacovatelů. Žádní zranění. Rozehnat to přijelo 30 policejních aut. (http://www.nltimes.nl/2016/01/27/brawl-between-100-asylum-seekers-broken-up-without-injury)
Rvačka mezi stovkami plaváčků v táboře v Německu. Přijelo 32 aut. Nikdo nezatčen. Kluci trošku bumbali. (http://www.breitbart.com/london/2016/01/25/riot-at-asylum-centre-after-pakistani-muslims-catch-afghan-muslims-getting-drunk)
Šestnáctiletý plaváček ze severní Afriky (který se v létě podílel na skupinovém znásilnění 23leté ženy ve Stockholmu a dostal za to v prosinci plných 9 měsíců) na konci minulého roku frnkl z detenčního střediska pro mladistvé. Do novin se to profláklo až teď...(http://www.thelocal.se/20160127/teen-who-raped-woman-in-stockholm-on-the-run)
Na 180 obohacovatelů bylo dočasně ubytováno v tělocvičně na předměstí Mnichova. Pobyli tam 8 týdnů. Patrně tam velmi strádali nedostatkem té lásky, protože způsobili škodu přes půl milionu eur. (Rozbitá ventilace,díry v podlaze, ucpané potrubí). Hala musela byt vydezinfikována peroxidem. (http://newobserveronline.com/180-invaders-wreck-german-gym-hall)

25.leden: Sedmnáctiletou dívku v centru dánského městečka napadl pachatel jižního typu. Chtěl ji okrást a znásilnit. Ubránila se mu pomocí pepřového spreje. Policie ji teď chce obvinit, protože pepřák se v Dansku používat nesmi. Někde ještě na dodržování zákonů země zcela nerezignovali. (http://www.tvsyd.dk/artikel/brugte-peberspray-ved-overfald-17-aarig-sigtes-formentlig)
V Drážďanech proběhla tradiční manifestace PEGIDY. Její odpůrci protestujícím lidem zapálili 10 aut, házeli kouřové bomby a napadali demonstranty. (http://www.dw.com/en/cars-blaze-in-dresden-as-pegida-demonstrates-nearby/a-19003974)
Mnichov: Dva obohacovatelé znásilnili osmnáctiletou dívku. Policie je hledá, přiložen jejich popis. (http://www.tz.de/muenchen/stadt/schwabing-west-ort62363/muenchnerin-zwei-maennern-vergewaltigt-6064104.html)
Plaváček ubodal 22letou zaměstnankyni plaváčkovského centra. Později se ukázalo, že "patnáctiletý" hoch měl nějaké psychické problémy a v noci před útokem chudák nespal. (http://www.dailymail.co.uk/news/article-3421150/First-picture-Six-foot-tall-15-year-old-Somali-boy-killer-Swedish-asylum-worker-appears-court-charged-murder.html)
Finsko: Interaktivní mapa zachycující nedávná znásilnění plaváčky ve Finsku. (https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zJvEEmePvxG0.kIzuQhSCKrzQ)
Policie chytla 4 plaváčky, kteří v centru Helsinek loni v listopadu znásilnili ženu. (http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1453696878301.html)
Německo: obohacovatelé opakovaně obtěžují a okrádají ženy v klubu ve Freiburgu. Vyhazovače napadli s nožem, ženám do nápojů sypali drogy. Klub zakázal plaváčkům vstup.  (http://www.express.co.uk/news/world/637466/migrant-sex-attack-refugee-crisis-Freiburg-Germany-White-Rabbit-club-harassment-women)
Dva afghánšti plaváčci (19 a 45 let) byli zatčeni ve Francii. Loni v prosinci se pokusili znásilnit 28letou ženu ve vlaku. (http://www.breitbart.com/london/2016/01/08/two-afghan-refugees-charged-attempted-rape-train-passenger)

24.leden: Migranti v Calais vtrhli na trajekt. (Asi jim měli otevřít, dokud ještě slušně klepali.) http://zpravy.idnes.cz/migranti-v-calais-vtrhli-na-trajekt-d61-/zahranicni.aspx?c=A160124_123031_zahranicni_san

22.leden: V Dánsku 33letý ugandský plaváček, který znásilnil 8letou postiženou dívku, dostal plných dva a půl roku basy. Pak má být deportován. (https://document.dk/2016/01/22/3281)
Uniklý interní dokument policie ve Šlesvicku-Holštýnsku požaduje, aby policie netrestala nelegálně vstoupivší plaváčky a také aby si nevšímala pašeráků těchto lidí. (http://www.focus.de/politik/videos/syrische-und-irakische-fluechtlinge-verweisen-auf-einladung-merkels-ignoriert-polizei-verstoesse-gegen-aufenthaltsrecht_id_5231483.html)
V Anglii zveřejnili statistiky kriminality za loňský rok. Sexuální útoky - nárůst o 36%, násilná kriminalita o 27%, vraždy o 14%. S nožem se páchalo o 9% více zločinů. Velký nárůst kriminality byl zaznamenán zejména v Londýně a jihovýchodě země. (V Londýně převažující nepůvodní obyvatelstvo s tím hádám vůbec nesouvisí.)  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/12112024/Violent-crime-jumps-27-in-new-figures.htmlPředem neohlášená inspekce našla v islámské soukromé střední škole "Jamiatul Ummah School" v Londýně knihy velebící kamenování jako vhodný trest. (http://www.dailymail.co.uk/news/article-3408489/Muslim-school-fails-Ofsted-inspection-investigators-books-library-promoting-death-STONING.html)

20.leden: V německé televizi udělali rozhovor s bývalou welcome refugees. Ta jimi byla tak nadšená, že dokonce šla pracovat do plaváčkovského střediska. Střet s realitou jí sňal růžové brýle. Popisuje svůj denní život: výhrůžky smrtí, sexuální obtěžování, agresivita, falešné dokumenty, nepřátelství vůči ženám, nadávky a dokonce fyzické útoky. Musí teď nosit jiné oblečení a chovat se jinak, aby byla ve větším bezpečí. 90% plaváčků popisuje jako "nepříjemné". Počáteční entuziasmus už dávno opadl, nyní zvažuje, že s tou prací sekne. (http://www.breitbart.com/london/2016/01/20/sex-harassment-death-threats-violence-are-norm-inside-asylum-centres-says-social-worker)
Dlouhý článek se souhrnem událostí týkajících se úspěšné islamizace Francie za minulý rok. Ve Francii žije asi 10% muslimů. (http://www.gatestoneinstitute.org/7256/france-islamization)
Za prvních 16 dní tohoto roku přišlo přes Řecko 31 244 plaváčků. Je to 21krát více než za stejné období v loňském roce. (http://www.dailymail.co.uk/news/article-3406583/2-100-rise-migrants-crossing-Mediterranean-Shocking-figures-reveal-31-244-arrived-Greece-16-days-2016.html)

15.leden: V Londýně se žena v hidžábu pokusila v autobuse pobodat kuchyňským nožem 15letého hocha. Zachránila ho jeho babička. Ditě bylo bodnuto do žaludku, obohacovatelka uprchla. (http://www.dailymail.co.uk/news/article-3400718/CCTV-shows-moment-woman-wearing-kangaroo-headscarf-attempted-stab-15-year-old-boy-London-bus.html)
Německo: pokus o znásilnění 57leté ženy ve Winnendenu, šla na noční směnu do nemocnice. Křičela a kolemjdoucí násilníka vyrušil. (http://www.zvw.de/inhalt.winnenden-versuchte-vergewaltigung-klinik-reagiert.3b0c8d1f-a651-4832-8560-ddd8944af2fe.html)
Pětice mužů "mluvících lámanou němčinou" znásilnila a oloupila ve čtvrtek navečer 31letou ženu v centru města Oldenburg. (http://www.nwzonline.de/blaulicht/frau-von-fuenf-maennern-ausgeraubt-und-sexuell-belaestigt_a_6,0,2929259853.html)
Šestnáctiletá dívka byla ve čtvrtek nalezena v bezvědomí a znásilněna ve Wuppertalu. (http://www.wuppertaler-rundschau.de/lokales/16-jaehrige-sexuell-missbraucht-aid-1.5691470)
Irácký plaváček znásilnil 6. ledna dvě ženy na nádraží v Schwetzingenu. Jedna se bránila a tak ji kopl do tváře. Obohacovatel dorazil do Německa před pár měsíci. (http://woundedamericanwarrior.com/germany-muslim-refugee-kicks-woman-in-the-face-breaks-her-cheekbone-when-she-resists-rape/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook)
Policie zveřejnila statistiky za rok 2015. Obohacovatelé spáchali 186 235 trestných činů, tj. o 70 tisíc víc, než za předchozí rok. Nejčastější bylo napadení (23 338), loupež (75 600) a falešné dokumenty (26 436).
http://sputniknews.com/europe/20160114/1033140965/germany-migrants-crimes.htmlFrancie: dvě 18leté Britky byly na Nový rok obtěžovány v Paříži oslavujícími muži. Ti z dívek strhali z nich šaty, oběma se podařilo se zachránit. (http://www.express.co.uk/news/world/634667/New-Year-s-Eve-sex-attacks-British-teenagers-Paris-France-Germany)

13.leden: Norská policie vyšetřuje opakované znásilňování tříletého chlapečka v plaváčkovském středisku ve Stavangeru. Mělo se to stát před týdnem. Detaily policie nezveřejnila. (http://www.independent.co.uk/news/world/europe/3-year-old-boy-raped-at-asylum-centre-in-norway-a6808551.html)
Dánsko: 15letá konvertitka k islámu byla zatčena pro držení výbušnin. Dle zpráv se jedná o nedávno zkonvertovanou domorodou dívku. (http://www.thelocal.dk/20160114/danish-muslim-convert-15-arrested-with-explosives)
Mnichov: Patnáct Frauen z Nigérie napadlo 49letého zaměstnance plaváčkovského střediska v Mnichově. Mlátily ho a škrtily. Muselo přijet na 60 policistů, aby obohaceného šťastlivce osvobodili. (http://www.abendzeitung-muenchen.de/inhalt.attacke-auf-mitarbeiter-in-der-bayernkaserne-frau-wuergt-helfer-60-polizisten-im-einsatz.abfd07e3-560c-450e-9fb5-6ea99732eba4.html)
Plaváček ze Senegalu uškrtil v italské Florencii ženu (35 let, občanka USA). Ve středu byl zadržen. Policie chudáčka plaváčka znala už z dřívějška jako drogového dealera. (http://www.news.com.au/world/breaking-news/man-held-over-death-of-us-woman-in-italy/news-story/69bba4c4ffb82bb01e5e58a4e9abd945)

11.leden: Třiadvacetiletý plaváček z Libanonu v sobotu v Hildesheimu znásilnil 45 letou ženu. (http://www.haz.de/Hannover/Aus-der-Region/Laatzen/Nachrichten/Versuchte-Vergewaltigung-in-Laatzen-Gleidingen-Asylbewerber-festgenommen)
Tři patnáctiletí syrští plaváčci znásilnili v bazénu v Mnichově 17letou dívku. Stalo se to v sobotu. Obtěžovali i její sestru, ale té se povedlo utéci. Protože jsou nezletilí, byli propuštěni na svobodu a budou souzeni podle mírných zákonů pro nedospělé. (http://www.express.co.uk/news/world/633850/Syrian-Emerge-attacks-Germany-Cologne-NYE-Merkel)
Čtrnáctiletý syrský plaváček Ahmed Mustafa ve škole na jihu Švédska sexuálně obtěžoval dívku. Patnáctiletý spolužák Arminas Pileckas se jí zastal. Plaváček jej pobodal nožem, spolužák zemřel v nemocnici. (http://www.thelocal.se/20160111/swedish-pupil-dies-in-hospital-after-stabbing)...

Ne!!  Čtenáři, omlouvám se. Tohle nedám. 
Chtěl jsem (Jetmarovi pro radost) provést retrospektivně malou sondu do úspěšně probíhající integrace uprchlíváků (popsat vyčerpávajícím způsobem tak měsíc, dva, zpětně chování těch, ze kterých dle něj zbytečně vyšilujeme). Nemám žaludek ani na to, abych se dostal k Silvestergate. (http://www.denik.cz/ze_sveta/silvestrovske-utoky-na-zeny-se-odehraly-ve-12-spolkovych-zemich-20160123.html)
Přičemž tenhle výčet není ani náhodou vyčerpávající. Sám jsem x věcí nezařadil pro nerelevantnost zdroje, další část se nedostane ven z policejních záznamů a protokolů. A ten zbytek? Zbytek není nikde a nikým ani nahlášen...   

Přesto mám závěrem pro pana Jetmara návrh na jedno vhodné téma pro jeho příští článek. Týkal by se problematiky evropské integrace. Tak co, Jene Jetmare, "zvládneme to"?

Z času určeného k integraci statisíců ba miliónů negramotných neurochirurgů, architektů, IT specialistů, především však gynekologů (ovládaných nejnižšími pudy a současně frustrovaných celoevropským nedostatkem ovcí), plánované Frau Merkel na dva roky, uplynulo už půl roku. Tak se vás ptám: Co občané, jak pokročila VAŠE integrace?

poděkování patří světlu na konci tunelu

Autor: Karel Babica | pátek 29.1.2016 17:05 | karma článku: 36,83 | přečteno: 1086x
  • Další články autora

Karel Babica

Jsem zahradní plot a kuchyňský mixer současně

Nebo také zahradní mixer a kuchyňský plot. Navíc nebinární a samozřejmě současně. Ono to vlastně záleží hlavně na tom, jak se právě vyspím...

23.4.2024 v 0:07 | Karma: 12,34 | Přečteno: 157x | Diskuse| Společnost

Karel Babica

Českého premiéra inspiroval Jára Cimrman

Konkrétně jeho slavná frustrační kompozice. Premiér včera ve svém projevu pracoval s prvkem očekávání a naděje. Kdy přijde na řadu prvek zklamání? A propaganda -nahrazující zpravodajství- již nectí polední přestávky ba ani svátky.

27.12.2023 v 20:45 | Karma: 33,68 | Přečteno: 850x | Diskuse| Společnost

Karel Babica

Blog vánoční

Chci alespoň o Vánocích přestat tepat do nešvarů, se kterými se střetávám a napsat oddychový blog, ve kterém bych se vám více otevřel. Rovněž zde mám slib či dluh vůči jednomu zdejšímu blogeru a kdy jindy se mají sliby plnit...

24.12.2023 v 7:00 | Karma: 14,84 | Přečteno: 396x | Diskuse| Ostatní

Karel Babica

Má pravdu ten chlapec

Tak náš nejskvělejší premiér, sluníčko naše jasné, prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M. přestal s vysíláním signálů a rovnou se ostře a úderně rozepsal na adresu českého póvlu.

11.12.2023 v 13:00 | Karma: 41,58 | Přečteno: 1794x | Diskuse| Společnost

Karel Babica

Kde udělali soudruzi z NDR chybu?

Tuto okřídlenou filmovou hlášku z nadpisu bude dnes asi záhodno přeformulovat na: Kde udělali soudruzi z Německa chybu? Ale jinak na její závažnosti čas zdá se nikterak neubral.

22.10.2023 v 16:30 | Karma: 29,10 | Přečteno: 831x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum. Nahradit ji může Havel

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  13:49

Přímý přenos Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy jako ministryně pro vědu a výzkum. Jméno...

Muž se nadýchal chemikálie, která unikla z tlakové lahve. Patrně jde o chlor

25. dubna 2024  13:45

Kvůli úniku neznámého štiplavého plynu zasahovali hasiči ve středu a ve čtvrtek v Gorkého ulici v...

Zastal se urážené kamarádky, schytal kopanec do hlavy. Policie hledá útočníka

25. dubna 2024  13:42

Pražští policisté pátrají po agresorovi, který v březnu v Karlíně napadl jiného muže. Incident se...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  13:40

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1254x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik