Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Absolutně nechápu smysl tohoto článku... víte vůbec, co to je invazní druh? Pro začátek doporučuji aspoň wikipedii: https://cs.wikipedia.org/wiki/Invazn%C3%AD_druh

0 1
možnosti
KB

Děkuji vám za odkaz, ta definice je vyčerpávající a výstižná:

Invazní druh (nebo též invazivní) je druh na daném území nepůvodní, který se zde nekontrolovaně šíří, přičemž agresivně vytlačuje původní druhy, které mají podobnou funkci v přírodě, jako on. U obzvlášť nebezpečných invazí může dojít k tomu, že se daný druh začne šířit natolik nekontrolovaně, že rozvrací celé ekosystémy, což vede k rozsáhlým ekologickým škodám a potlačení či likvidaci mnoha původních druhů, ne jen těch s podobnou nikou. Některé invaze mohou skončit až naprostým vyhynutím většího množství původních druhů.

Vy jste zřejmě nedočetl blog do konce. Specielně empirickým entitám vašeho typu je určeno to tučně psané PS.

2 0
možnosti
MK

No dle našich sluníčkářů, pražské intelektuální kavárny, havloidů a jiných dobroserů, se mohlo jednat o mladistvé, u kterých je nutno chápat určitou frustraci z nového prostředí a je nutno takovéto činy tolerovat a zbytečně je nedráždit pohybem po svém rodném městě (nebo alespoň zemi) v evropském oblečení!! Malé sociální dávky, zdlouhavé vyřizování azylových formalit jim také neprospívá.

3 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1254x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik