Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a48n 74P42a55l93l19a10s

21. 6. 2015 20:42

Dobrý den, díky za info i odkazy. Je vůbec legální, aby se policisté převlékli za demonstranty (a někteří vypadali jako „tvrdé jádro“ včetně vyholených hlav), vmísili se mezi ně a ovlivňovali průběh akce?

0 0
možnosti

Staré triky, dobré triky, ale tady to, zdá se, trochu odflákli. Z diskuze:

som dôchodca a bol som v tej demonštrácii. a ak by som nebol, neveril by som tomu, čo som videl. na hodžovom námestí sa stretli dve nepriateľsky naladené skupiny. jedna čakala na príchod demonštrantov 

a druhá kráčala dolu štefánikovou ulicou. pritom ako som počul pokyn vo vysielačke vedľa mňa stojaceho policajta, trasa pôvodne cez hodžovo námestie ani nemala ísť. kto potreboval aby sa obe skupiny stretli? 

a teraz mi povedzte, kto potreboval vyvolať chaos keď dal polícii pokyn zastaviť demonštráciu rovno na hodžovom námestí? bol to jasný zámer vyvolať tam bitku a zasiahnuť proti demonštrujúcim slovákom. 

ale nikto sa nedal vyprovokovať a tak nás policajti v smútku, že si neudreli, zase pustili na námestie snp.

5 0
možnosti

Nebyl náhodou ten napadený cyklista černoch?

0 0
možnosti

Při surfování jsem, tuším, někde narazil i na jeho jméno. Byl to brazilský pretekár. Ale víc informací k tomu nemám.

0 0
možnosti

Hezký večer.

No, snažíte se to snižovat. Souhlasím s Váma, že nelze zcela vzít v potaz informační veřejné prostředky a zdejší články blogerů a diskutujících vůbec ne. S každým zde "mlátí ideologie". Ale můžu Vám potvrdit , telefonoval jsem mému kolegovi elektroniku do Bratislavy. ten mi potvrdil, že ze zvědavosti si tam zašel a viděl ohroženou muslimskou rodinu, kterou museli chránit ve svém středu policajti. Dále také, že naši a slovenští nacionalisté "hledali" mezi cyklisty Araba. Příteli věřím.

1 0
možnosti

...snižovat...???...was ist das...???

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1254x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik