Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Stat je organizovane nasili" (Plato) !!! Je na lidech, jak silne to nasili bude. CR si tu vysi tohoto nasili odhlasovala na podzim 1992. (ustava). Bojujte o zmenu ustavy a tim o snizeni nasili. To je demokraticka cesta. Jinak, jak rika nas prezident, zbyva jen ten "kalasnikov".

3 0
možnosti

Problém je, že se trošku ocitáme v časové tísni a legislativní nouzi (těch zákonů, předpisů a nařízení je tolik, že na místě by byla jejich výrazná redukce)...;-)

0 0
možnosti

Natolik pravdivé, že Vám už nedávám příliš času, než bude Váš blog přesunut do "soukromé" ...

2 0
možnosti

Uznání od blogera, kterého rád čtu, potěší. :-)

0 0
možnosti

Evidentně jste nepřítel masaprostých špekáčků a prolhaného mainstreamu, můžu znát nějaké odkazy na zdroje vaší pravdy, abych si udělal nějaký názor?

1 0
možnosti

;-D to chce evidentně chodit mezi lidi,dívat se a poslouchat;-O né chytat rozumy v kavárně a ono to chce navštívit obyčejbé bufety a " zaplivané čtyřky " je jich málo a tam se mluví pravda bez podlejzání já osobně si je pamatuji ale je to hodně a hodně dávno ato pod ulicí "V kotcích" nebo pod Perlovkou....

0 0
možnosti

Tak svrhávejte;-)Nevadí Vám trochu,že s těmi uvedenými "zachránci národa" podle předvolebních průzkumů nechce mít 95procent lidí nic společného?Nepište hlouposti....

2 4
možnosti

Ani netušíte, jak rád bych se mýlil a dělal ze sebe veřejně blba. A ty hlouposti, o kterých píšu, se nakonec nerealizovali. Váš příspěvek mne proto naplňuje optimismem, že když 95% lidí toto prohlásí za hlouposti, tak jsme z fleku v bezpečí.

0 1
možnosti
Foto

Problém se jmenuje stát a tedy vláda. Každý etatista si představuje, že vláda bude hájit jeho zájmy. Nechápe že to zkrátka nejde a navíc i politik je jen člověk, na kterého platí stejné zákony lidského jednání, jako na každou lidskou bytost.

Bylo prokázáno, že každý člověk jedná tak, že svým jednáním zvyšuje svůj užitek.

Primárně jde tedy o jeho vlastní užitek a pokud má právo používat násilí, pak bude jeho užitek tím větší, čím větší moc, ve své funkci získá.

2 0
možnosti

Chtělo by to studený obklad na čelo a přestat chvíli číst blbosti.

3 3
možnosti

Máte na mysli ty regulérní odkazy, kterými jsem svůj názor podpořil? Kde jsou vaše argumenty? (studený obklad opravdu za argument nepovažuji)

2 1
možnosti

Pane autore,popsal jste to pravdivě,ale už se "těšte" na okřikování od těch příslušníků pražské kavárny.

5 2
možnosti

Ale pro ty je přece určeno Varování umístěné hned pod perexem. Nemohou tedy říci, že by nebyli upozorněni. ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1270x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik