Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Islám vznikl ve středověku a tuhle dobu v sobě nese. Buď se transformuje islám do nové doby, nebo se musí zákonitě transformovat společnost zpět do středověku. Zeptejte se muslimů, co hodlají transformovat, zda korán nebo naši společnost?

EURv

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím a dávám karmu! R^

Ovšem v očích muslimů samotných (a zjevně také v očích například některých profesorů a absloventů Univerzity Karlovy) jste lhářem, protože podle nich je islám "náboženstvím míru a tolerance", vyznávají ho miliardy lidí, jeho krásu poznávají stále větší a větší stamiliony lidí .... a ženy jsou podřízené mužům, "protože mají menstruaci" (to prohlásil v ČTV v pořadu Máte slovo Mohamed Abbas).

Podle mě pak velká přitažlivost islámu pro mnohé tkví právě v šovinistické nadřazenosti mužů nad ženami a v obecné nadřazenosti muslimů nad nemuslimy. To je pro mnohé něčím naprosto úžasným a zakrývajícím naopak jejich naprostou ubohost a nemohoucnost.

A ostatní muslimové si sami nikdy nepřiznají, že kromě Boha vyznávají především nenávistnou a nesvobodnou ideologii zla. A že pokud existuje skutečný Bůh (Alláh) a peklo, tak budou první, kdo se do něho po smrti přednostně dostanou.

8 0
možnosti

I65v48o 20B83o86u33š51e

28. 5. 2017 11:13

JIné náboženství co trestá odpadlictví smrtí? Zeptejte se třeba katarů.

0 0
možnosti

Výborně, takže dalšího bychom měli. Ovšem jedná se o 12. století, Nezdá se mi, že by Katarové dnes zaplavovali Evropu. Co tam máte dál?

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS