Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

R^Výborná analogie. Majitel bazénu má právo určit si pravidla,majitel hospody nemá.

6 0
možnosti

Chci se zeptat autora, kde se dopátral informace, že burkiny jsou zdravotně-hygienický závadné.

3 3
možnosti
DP

Ony každé mokré plavky jsou hygienicky závadné. Čím větší plocha, tím hůř.

9 0
možnosti
TP

T33o57m72á90š 18P45í67c87l

11. 7. 2017 10:50

Chyba nastala už o několik fází před burkinami. Pokud jasně nezazní, že zahalování žen a zdůrazňování jejich podřízenosti je u nás nepřípustné, a dokud okolí ženy, která takto chodí, nebude vyšetřováno v souvislosti s omezováním osobní svobody, pak se nemůžeme divit, že nám tento problém eskaluje i do dalších oblastí (ač by burkini mohly být pro stydlivější ženy poměrně zajímavým produktem). Když nevykopeme pangejt před barákem, nemůžeme se divit, že nám do něj při dešti zatéká voda.

5 0
možnosti
VK

Kolikrát jsem v akvaparku nebo v bazénu zhnusen tím, kolik lidí projde ze šaten do bazénu, aniž by se osprchovali. Našich lidí v normálních plavkách. Předpokládat apriori, že jedna ze stotisíc žen, které bude mít na sobě burkiny a bude na tom na štíru s hygienou, mě již z tohoto důvodu nechává chladným.

2 0
možnosti
KB

Čtete nepozorně. Hygiena je podružný problém. A srovnávám míru svobod určovaných státem ve srovnatelných (možná nesrovnatelných - cigaretě chybí ideologický podtext) případech.

4 2
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1270x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik