Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve všech reportážích s migranty jsem je slyšel mluvit na kameru o tom, že k nám přišli studovat. Nikdo nikdy neřekl, že přišel pracovat.

4 0
možnosti
Foto

"...Jejich cílem je pracovat, dát děti na studia. Uprchlíci se nám podobají víc, než si myslíme," říká Milan Votypka. Ale dodává, že mají naivní představy. Vidí Evropu jako ráj na zemi.

Zdroj: http://babica.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=621519

Ja jsem v Irsku, tady jsou migranti zatim v pohode ale je jich cim dal vic. Nejvic me fascinuje, kolik se po ulicich prochazi zen ruzne zahalenych s detmi a tehotnych, nakupujicich a k tomu velke mnozstvi hodne cizokrajne oblecenych vousatych muziku a mladych vystajlovanych arabu nebo africanu. Tyhle zensky delat nikdy nebudou, na ty zensky a jejich deti bude hakovat puvodni obyvatelstvo. Fascinuje me, ze nekam prijdou a hned otehotni a vzapeti dotahnou celou rodinu plus x deti....

Minuly tyden v Blesku psali v souvislosti s poslednim teroristickym utokem v Londyne, ze ten jeden terorista si vzal za manzelku Britku, mel s ni dite, zacal ji prevracet na viru a byl lehce agresivni, tak od neho utekla, tusim zije pod jinym jmenem, aby ji nenasel a k tomu pripsali, ze v Irsku je velky pocet skrytych teroristu. ktere nemaji pod kontrolou potoze na to nemaji lidi, ani moznosti je sledovat.

To je fakt zlej sen....Oni nemaji tak naivni predstavy, pro ne je Evropa raj na zemi. Naivni je ten bezdetny 39lety snilek.

22 0
možnosti

Může mít pravdu kolega Votypka, klidně plné 3/4 mohou být hodní a integrovaní, otázkou zůstává, na čí stranu se přikloní, když ta nezačleněná 1/4 bude dělat bugr, jak je popisován. Nejsem moc optimista, pokud by došlo na lámání chleba..

9 1
možnosti

P26e92t82r 23T30o24m84e51k

1. 9. 2017 17:49

A bude hůř.

17 0
možnosti

Bude, sami si to zvolíme. Čechům se ze všech kandidátů na prezidenta líbí nejvíc Drahoš, který nemá problém přijmout pár tisícovek uprchlíků a "měli bychom splnit povinnost ohledně kvót". Nejpopulárnější strany ANO + ČSSD, s jejich postoji k imigraci, které se snaží tajit do voleb ...

10 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1270x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik