Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J39a82n 72R77á23ž

3. 3. 2018 18:50

Komunisté zřídili "převýchovné tábory" ( Tábory nucených prací) do kterých dělnické komise (nikoliv soudy) umísťovaly (!!) lidi, většinou jen za názory, které tyto komise prohlásily za nepřátelské lidové demokracii.

Nerad bych, aby někoho v Bruselu napadlo dát "Doporučení" členským státům něco takového zřídit pro šiřitele nesnášenlivých názorů, což jsou v podstatě všechny odporující schválené linii. Věřím, že by pánové Janda a Šafr hned vytvořili manuál k určení, co jsou nesnášenlivé a nenávistné názory

10 0
možnosti
AP

1) Nenávistným obsahem se rozumí to, co například v České republice. Takže se podívejte na verbální trestné činy, které jsou v našeho trestním zákoníku

2) Mazání do jedné hodiny se týká pouze příspěvků souvisejících s terorismem. Jde o nábor, financování, podporu. Navíc se tyto příspěvky budou muset mazat až poté, co k tomu vyzve příslušný orgán, tzn. policie, europol nebo kdo bude příslušný.

3) Samozřejmě, že budou muset jednat proporcionálně. V závažných případech se bude před smazáním příspěvek kontrolovat člověkem. Rozhodnutí bude napadnutelné, takže se můžete proti smazání odvolat.

4) Jedná se o doporučení, které není právně závazné.

5) Proaktivita je ovšem problém, protože tím nepřímo vyzývá společnosti k autocenzuře. To dle mého názoru není přijatelné. Však vidíme, jak to také dopadá v Německu.

2 1
možnosti
KB

Dovolím si poukázat na slovní skvost: ..because of violent illegal messages.., to chápu jako NÁSILNÝ verbální projev. To když řeknu žehlička, znamená to, že jsem vám řekl teplé lidské slovo? Alespoň tak na mne působí ten bruselský ňůspík.

Zatím si všímám (viz mé blogy), že se v EU používá dvojí metr na hodnocení. Z toho plynou mé obavy, že mazat výzvy krimigrantů k terorismu nebude tak horké, jako mazat nenávistné příspěvky obsahující např. sdělení, že v centru města trvale okouní a obtěžují hloučky neintegrovaných elementů.

Vím, že zatím to ještě neplatí. Ale dle mého už to, že se přichází s návrhem dalšího utahování šroubů je špatné. Nemyslím, že by současná legislativa byla tak bezzubá (možná by jen stačilo, aby se dodržovala u všech). Proto jsem napsal, co jsem napsal.

0 0
možnosti
JL

Je to nase chyba. Pani Jourova se NEMUSI zpovidat za jeji rozhodnuti!!!! Po dobu sveho mandatu, je "na vlastnich". Ukazka nasi neschopnosti mit zpetnou vazu ceskeho cinitele na potreby CR. (to plati na kazdeho cinitele, i zvoleneho). Zase nedomyslena organizace!!!

0 0
možnosti
KB

Zde se pletete. Troufám si tvrdit, že v tomto případě je to organizačně velmi domyšleno.

(Paní Jourová v EU nezastupuje nás, ale kope za Brusel. Stejně jako většina tamních vašnostů - za ty prachy.)

8 0
možnosti
VV

Nemohu si pomoci, ale tohle je clanek presne splnujici kriteria manipulace ze zeme, kde maji ty nejvetsi zkusenosti s pracovnimi tabory, tak jak je popsal Alexandr Solzenicin.

1 12
možnosti
KB

Skláním se před vaším přehledem; mohl byste ta svá kritéria manipulace předložit nám, zaostalým a ovlivněným čecháčkům?

8 0
možnosti
OP

Tyhlety novinky jsou dokladem toho, že propaganda mezi úředníky EU zafungovala bezchybně a tito pomatení lidé jsou přesvědčeni, že stejná debilita se rozšíří i mezi běžnými občany. Jenže úředník EU si raději nechá vymýt mozek, než aby se vzdal svých nadstandardních příjmů, kdežto běžnému občanovi jde naopak o to, aby se zachoval alespoň při životě a zdravém rozumu

15 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1254x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik