Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Z napsaneho jsem pochopil ze cgcete ctenarum neco sdelit a sam jeste nevite co.

Ale jiste za to sklidite pochvalu od podobne smyslejicich-

2 13
možnosti
KB

Chytrému napověz, hloupého ... nech plácat bezobsažné příspěvky. :-P

10 0
možnosti
PB
ZH

Vy jste ale xenofob! ;-D

R^

6 0
možnosti
JS

Nenavistny dav byl v Chemnitz pod vlivem falesnych zprav a septandy. Kdyby oficialni media objektivne informovala, tak k septande nemuze dochazet. Zatim jsme v kauze zlocinnosti migrantu zavaleni pouze neuveritelnou barazi LZI, utajovani a desinformaci, takze nakonec i pravdivym zpravam (pokusd se vubec vyskytnou) nikdo neveri.

8 0
možnosti
PK

Haftbefehl vydaný Amstgericht v Chemnitzi je stále utajovaný.

Výsledkem tohoto útoku je ale něco jiného. Cenzura informací, mazání profilů na Facebooku a Twitteru, dezinformace na Wikipedii a v České republice především neuvěřitelná vlna lží a dezinformací, které vytékají z největší dezinformační a fake news mašiny v České republice, z České televize. Ta již od pondělí vysílá ke kauze v Chemnitz takové zpravodajství, které nelze označit za nic jiného, než damage control politiky přijímání a vítání migrantů.

17 0
možnosti
MS

A pokud jde o ty útoky vůči cizincům, jistě jde o toliko ojedinělé výstřelky frustrovaných osob (které jistě už má v hledáčku buď příslušné oddělení policie nebo nějaká organizace mající za úkol pomáhat nešťastným a psychicky nevyrovnaným jedincům).

Zdroj: https://babica.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=676941

Včera jsem volal na linku Pomoc-Znásilnění. Bohužel po pěti minách mi došlo, že je určena hlavně obětem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1270x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik