Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koblihy mají strach.

Z čeho, když ty demonstrace údajně nemůžou nic změnit?

3 4
možnosti
Foto

Je hlavně nutné vyjádřit politování, že se demonstrující své politické postoje nedemonstrují svými pracovními závazky, více píce republice. Dejme tomu, že každý z nich vydělá 1000,- kč za hodinu. Čtyři hodiny strávené účasti na demonstracích ho připraví o 4000,- kč. Při účasti 100 000 demonstrujících to činí ztrátu 400 000 000,- Kč.

Kde bychom mohli být, kdyby ti dotyční své občanské postoje manifestovali formu účasti na akci Z. A nebo každý z nich zasadil na protest proti Babišovi jeden strom.

7 0
možnosti
Foto

Kdyby měl každý, kdo nemá rád pana premiéra, šel zasadit strom, tak tu nebude kam šlápnout. ;-D

3 5
možnosti

J44a50n 57R40á18ž

9. 12. 2019 18:28

Když protivladni demonstrace, tak si "Milion chvilek" a jejich příznivci musí vzít mustr z Francie, Hong Kongu, či Venezuely. Tam také nic demonstracemi nezmění, vláda nikde nepadne, ale je u toho alespoň vzrůšo! Z mávátek demonstrantů, z pár hesel na papundeklu a pískání, si Babiš nic nedělá. Ale obsazení magistrály u Muzea, zablokovat hlavní nádraží a stanice Metra u Václaváku, to by bylo něco, co by s vládou zcela jistě pohnulo.

PS. Myslím to upřímně! 8-o

4 1
možnosti
Foto

Za socialismu jsme byli přesvědčováni, že jsme svobodní, ačkoliv jsme postrádali svobodu slova, pohybu i shromažďování. Tvrdili nám, že máme demokracii, třebaže jsme mohli volit jen komunisty a jejich poskoky z NF. Tvrdili, že máme tajné volby, protože v koutě volebních místností stála zástěna, za kterou se, až na výjimky, všichni báli jít, aby si neposkvrnili reputaci, Přitom jediné co tam mohli udělat, bylo přeškrtnutí volebního lístku, protože volby nebyly volbou, ale vynuceným projevem loajality. Teď se objevila obdoba socialistických metod. Milion chvilek pro demokracii rovněž zneužívá výraz "demokracie" stejně jako komunisté. Dokud budou řvaním a transparenty žádat demisi premiéra, nemá jejich chování s principy demokracie nic společného. Pokud se jim Babiš nelíbí, mohli by, věrni svému názvu, maximálně tak vyzývat voliče, nevolit Babiše.

6 8
možnosti

V demokratickém centralismu, byl hlavní účel voleb zjistit kolik občanů je režimu loajálních. Na výsledky voleb to nemělo žádný vliv. Demonstrace jsou principem demokracie.

9 1
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Všechno je řízeno, všechno je placeno /Soros/, všude budou nekalé živly, ztroskotanci a zaprodanci. Ideodiversní centrály, sem tam nějaký vrah z Wall street. Každý z těch desítek tisíc je placen.

A Vy byste potřeboval klid na práci, že?

/pěkné, jak každý píše, že Babiše nevolí/.

Pobavilo, autore.

10 5
možnosti

A ta částka taky nesouhlasí... ;-D

1 1
možnosti
Foto

Pučisté mají již velký absťák po moci, proto pod praporem pravdy a lásky uvolňují svou zlobu a nenávist šíří do celé společnosti. Budé dobré si jich v předvánočním čase nevšímat, hezký den !!

10 11
možnosti
Foto

Ignorovat by je měla především média. Potom by tohle shromažďování lehce manipulovatelných ztratilo opodstatnění.

5 1
možnosti

Já se tak těším!

Budeme řvát, tleskat, zpívat, nadávat, obviňovat a opakovat hesla co nám budou mladí lidé předříkávat z tribůny.

Dáme si "babišův" párek v rohlíku z Penamu, pak koupíme na náměstí dětem dárek přímo z Prahy a hajdy zpět na autobus nebo vlak a usínat z pocitem, že jsme opět něco udělali za záchranu Česka a demokracie.

A ti uvědomělejší o tom napíšou nádherný blog s ještě nádhernějšíma fotkama na kterých budou sami lepší lidé, kterým není jedno, že se zde okrádá stát a prezident nás táhne na východ.

Vezmu si na tu slavnost hnědou košili (poslední dobou jsou v módě).

Karma.

:-)

15 8
možnosti

Pasivisté opět okřikují aktivisty. Chceme klid na práci! Historie se opakuje.

9 5
možnosti

Kdo je aktivní člověk víme všichni. Kdo je aktivista málokdo. Podle mne je to jedna z krajností nějakého jevu. Takže aktivista je ten nejaktivnější z aktivních. Každá mez je ale přesně jeden krůček od blbosti. A mnohdy nejde rozeznat kdo je ještě aktivistou, nebo kdo již pokročil o kousek dál. Zatím jsem poznal jen ty pokročilejší.

6 1
možnosti

J79i19ř26í 17J52o29n31á64š

9. 12. 2019 13:22

Hlavně ať se na Hlavním někdo z aktivistů nevrhne pod jedoucí vlak na protest proti ....no,on by se někdo našel,kdo za všechno může...;-D Tak hlavně opatrně na peroně!!!

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS