Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jasně. A s každým naočkováním nám Gates do těla vpraví čip. A amíci si dvojčata shodili sami. Bože, do čeho jsi duši dal?

0 1
možnosti

Jste neuvěřitelně senzibilní člověk, pokud toto všechno jste schopen detekovat z mého článku. Jenom na Aštara Šerana jste při tom výčtu zapomněl.

0 0
možnosti

J18a38n 43R14á58ž

18. 12. 2020 19:53

Unikly ceny vakcín:

Oxford/AstraZeneca: 1,78 eura (cca 46 korun) ;Johnson & Johnson: 8,50 eura (cca 222 korun); Sanofi/GSK: 7,56 eura (cca 198 korun);; CureVac: 10 eur (cca 262 korun) BioNTech/Pfizer: 12 eur (314 korun); Moderna: 18 dolarů (cca 385 korun) ; (Zdroj: seznam.cz)

Brusel předběžné objednal dodávku více jak miliardy dávek. Napadá mne otázka : Byl někdy v mírové evropské historii sjednán větší byznys?

2 0
možnosti

Dneska jste zklamal. Vy nevíte, že na virová onemocnění existuje obecně málo léků ? Např. pravé neštovice a dětská obrna zabíjely celá staletí a do vynálezu vakcíny nebyla účinná pomoc. I u chřipky se víceméně tlumí příznaky než léčí. Samozřejmě, že se zkouší různé přípravky - ať již nové a drahé ( Remdesivir, favipiravir ) nebo starší kortikoidy, isoprinosine, hydroxychlorochin. Výsledky nejsou jednoznačné a je třeba lékařského dohledu. Teď se hodně diskutuje Ivermektine, pro rychlý přehled doporučuji https://www.youtube.com/watch?v=BLWQtT7dHGE čas 5:16.

Zkuste více studovat a psát méně konspiračních teorií.

3 0
možnosti

Ještě Vám pomohu. Před pár hodinami byl před kamerami očkován víceprezident USA Mike Pence. A poté i jeho manželka

https://www.theguardian.com/us-news/video/2020/dec/18/important-and-symbolic-us-vice-president-mike-pence-vaccinated-for-covid-video

Tak schválně, kolik se mi ozve lidí, že zasvěcen do celosvětového spiknutí nedostal skutečnou vakcínu. Hlaste se směle :-)

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Lidem, kteří používají mozek, je nejpozději od dubna jasné, že kampaň koronavirus je politickou, nikoli zdravotní záležitostí.R^

5 3
možnosti

..no, jen pozůstalí o politické kampani asi pochybují, třeba Petr Janda, jehož bratr podlehl právě této politické agitce...

3 2
možnosti

Ty VIP osoby si nejdříve počkají, jaké budou mít ty jednotlivé vakcíny následky. Jestli se nepletu, původní zákony o délce zkoušení vakcíny hovořily o 5 až 7 létech, než může být vakcína použitá.

0 0
možnosti

I kdyby koronavirus nezmutoval, nebude milionům lidských pokusných krys poskytnuta šance si optimální čekací zkušební dobu zvolit...

0 2
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1254x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik