Diskuse

Dnes jen krátce

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Karmu jsem zvýšil. Ovšem opravdu kvalitní by blog byl, kdybyste si odpustil Frantu a Franciše. Použití je velmi hloupé a výrazně snižuje hodnotu příspěvku.

3 0
možnosti
JL

Nejde o žádné andílky, jsou to děti války.

6 0
možnosti
KB

Navíc jako děti je např. ve Švédsku považují snad až do 40 let jen proto, že věří jejich prohlášení o věku. To jim totiž zvyšuje šance na udělení azylu.

4 0
možnosti
JL

Papež dělá svoji práci: miluj bližního svého...

Ovšem, když to uděláme, bude to mí pro nás zajímavé důsledky.

"Podle serveru Breitbart je obrovským problémem také nekontrolovaný pohyb nezletilých migrantů po Evropě, kdy putují od jedné azylové ubytovny do druhé, páchají trestnou činnost a terorizují místní obyvatele. Server odkazuje na případ gangu nezletilých přistěhovalců ze severní Afriky, kteří v Německu zneužili štědré sociální dávky k obchodování s drogami na sociálních sítích a užívali si života v luxusu."

7 0
možnosti
Foto

,,Františku,

mynejsme odpovědniza jejich osudy. To jsou jen oni sami. Mynejsme povinnijim cokolivdávat. Tenkdo chcea cítí, že by to měl udělat,ať to klidně udělá, aleať totéžnevyžaduje po ostatních.

Zdroj:http://babica.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=503624

Tato autorova slova mě zaujala a naskytla mi otázku, co by asi odpověděl, pokud by toto autoru samému jasně a zřetelně sdelili naši politici.

1 2
možnosti
KB

Myslíte jako odpověď našich politiků vůči našim potřebným lidem? Nebo jako jejich odpověď na snahu Evropy spasit celý svět?

3 0
možnosti