Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co je na ovci tak sexy? ;-D Pokaždé, co čtu takhle dementní argumenty, narážím na ovci. Jak k tomu přijdou třeba lvice nebo zebry?

Máte plnou pusu nějakých práv dítěte, ale to dítě si rodiče prostě nevybírá. Jako chudák to dítě, které jeho matka krmila moukou. Nebo to dítě, které si užilo svých pár minut života, než ho matka zahrabala do pole kdesi u Loun.

Kde jsou práva těchto dětí? Když už se chcete opírat do homosexuálů, měl byste si nejdříve udělat pořádek ve svých řadách a nemontovat se do věcí, kterým nerozumíte.

0 1
možnosti

Četl jste to? Kde tam mám plná ústa práv dítěte? Mluvím o overtonových oknech, o ohýbání reality, o tom, že tehdejší přijímání kontroverzního zákona bylo podrobeno bouřlivé diskuzi, proč se zákon zavádí, k čemu sloužit má a k čemu už ne.

A v úvodu se snažím poukázat na to, že když si jakkoliv ujetý blázen zamane prosadit právo na to, co on považuje za normu, je nakonec touto liberální společností jeho názor akceptován. Za dob našich babiček se říkalo, že bláznům se nemá odporovat. Bohužel, naše doba se začala řídit heslem, že blázni se mají podporovat. Tohle jsem se -snad srozumitelně- v blogu snažil vyjádřit, vy pořádku ve vlastní řadě.

(Uznávám, že volba titulku spolu s fotografií měla podprahově naznačit, že také ten drobek, který se k tomu ještě nemůže vyjádřit, má také nějaká svá práva.)

1 0
možnosti

Osobně se zasazuju o právo vegetariána se dobře a kvalitně najíst. Pokud si nyní nekuřák může vrazit do kteréhokoliv zařízení a vyžadovat si, navzdory místních zvyklostí a vlastnického práva na ono místo (tzn. rozhodovací právo to, co se tam bude dít...), nekuřácké prostředí, požaduji, aby práva mé nejmilejší, jakožto vegetariánky, byla naplněna nejlépe tím, že by každá restaurace měla povinnost nabídnout aspoň tři plnohodnotná vegetariánská, nesmažená!!!, jídla. Jo a proti adopci dětí homosexuálními páry nic nemám, bo to jsou lidi jako já!!!

0 0
možnosti

Poslyšte, to je výborný nápad! Zřiďme síť veřejnoprávních restaurací, které budou mít povinnost nabízet vyvážený jídelní lístek, pamatující i na menšiny, etnika a ostatní minority. A tak jako se platí veřejnoprávním médiím za vlastnění přístroje, odváděl by se svazu jídelen a restaurací povinně příspěvek na zajišťování vyváženého menu. Myslím, že pár stovek měsíčně by to spravilo. Zkuste se toho téma chopit a zpracujte jej ve svém blogu!

0 0
možnosti

Je tolerance a je tolerance,

ať si každý dělá co se mu zlíbí, pokud tím neobtěžuje někoho jiného. Ať se berou třeba tři muži dohromady, a pět žen, je mi to jedno. Jenže, zde rozhodujeme o někom třetím. A ten třetí nemá svobodnou volbu se rozhodnout, zda toto chce. Je mu to vnuceno. Dobře, je mu vnucena i špatná výchov od "špatných" rodičů a také s tím nic neudělá. Pokud rozhoduji o někom, kdo se ani nemůže bránit a není na stejném stupni vyspělosti, máme právo ho vnutit "někam"? A pokud jsem tedy netolerantní dinosaurus, tak bych každému adoptovanému dítěti přál, aby mělo jak tátu tak mámu. A ne tři táty a pět maminek.

0 0
možnosti

Ano, ať má klidně dítě dva pěstouny nebo tři pěstounky. Ale ať mu není od mala strkáno -bez možnosti výběru- soužití dvou chlapů jako normální stav. Současná společnost se snaží popřít fakt, že děti mají rodiče: otce a matku. Vyměnit to za normu dvou milujících se mužů nebude to pravé ořechové.

1 1
možnosti

D90a82v30i77d 56V37l90k

17. 2. 2017 8:16

Přečetl jsem jen dva odstavce a podle mě jste netolerantní dinosaurus.

3 0
možnosti

A podle kterých odstavců mne prosím posuzujete? Podle prvních dvou nebo posledních dvou?

0 0
možnosti

znate takove to uplne normalni a obycejne " zit a nechat zit"?

4 0
možnosti

Jsem stará škola, nad proměnami zírám - Usmívám se, kdyby žil můj děd, vzal by kýbl svěcené vody a šel mocně kropit ! ... Jsem tolerantní - respektuji homo, jako nezaviněný defekt přírody. Pak mi ovšem vadí, vnucovaný názor, že jde o hodnotu, kterou je třeba vystavovat v průvodech ... U těch adopcí je diskusí plno - odsuzuje se, ale POZOR ! většinově zde vypadá to hlavní - Tj. osud a šance dítěte ! Pak jsem i ochoten připustit alternativu, že u ověřených párů , to děcko může mít šanci lepší, než-li ve Klokanovi ... (Jistě, kdo to zaručí ... , každopádně děd by se vybulil) ... :-)

0 0
možnosti

Ve vší úctě k Vašemu dědovi - není to žádná autorita, která by měla právo někoho kropit svěcenou vodou. A pokud by to udělal, pak mu nejspíš chyběla inteligence, protože selským rozumem lze dojít k tomu, že je homosexualita neškodná.

Alternativu u ověřených párů mít můžete, ale stále tady chybí to, aby se braly děti těm, jejich výchovu prostě nezvládají. V diskuzi onoho článku jsem zmínil případ z Královéhradecka, kde zfetovaný otec se svou družkou znásilňovali batole. Můžu Vám říct, že jsem měl co dělat, abych se při čtení takové zrůdnosti nerozbrečel. A takových případů je spousta.

Pokud chcete testovat homosexuální páry, testujte i ty heterosexuální. Ne každý heterosexuál je totiž mentálně schopný a vyzrálý vychovat dítě.

0 0
možnosti

nejhorší je, že z anomálie udělali přednost a hlásají, že je to normální, tak co jsem potom já?

3 0
možnosti

J86a76n 43H74r32u37š65k14a

17. 2. 2017 12:14

zajímavé, že ta anomálie má největší položku na pornserverech...takže to asi zas tak lidem nevadí...ale asi jen v televizi:D

0 0
možnosti

Jojo, svatá prqvda. Doba vymknutá z kloubů šílí, jak praví klasik.

2 0
možnosti

Vaší ovečce přeju, aby si užila dědictví po vás - tedy pokud vás přežije a nesníte jí, jako správný kanibal. I k tomu by měla mít společnost to správné pochopení...

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS