Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Co je na tom divného?Zranění nebylo puvodně vážné i její bratr potvrdil,že se jeho sestra o víkendu cítila dobře a byl plánován návrat do vlasti.Nejsme roboti a reakce lidského těla muže přinést nečekané a v tomto případě tragické konečné následky.Ovšem konspirace se hledat musí a obvinovat media se lži je skoro "vlastenecká" povinnost...Vy jste nezažil ve svém okolí třeba případ,kdy někdo zemřel při naprostě běžné operaci,prostě to se někdy stává...

2 4
možnosti
KB

To reagujete na můj blog? Já v něm přece neřeším problematiku zdravotního stavu, ale kvalitu nám poskytovaných (a pokud možno ozdrojovaných ;-)) informací. Frštéhe?

2 0
možnosti
ZB

Media informovala o zranění naší občanky.Prvotní informace byla taková,že zranění bylo lehké,to jest,že nebyly zasaženy životně duležité orgány.Já prostě píši,že i z puvodně lehkého zranění mohou nastat nečekané komplikace a z toho logicky plyne,že puvodní informace o lehkém zranění byla pravdivá.Chápete to...?

0 0
možnosti
KB

To chápu. Patrně arabský výraz pro krk a nohu splývá. Co chápu méně, je následná konfrontace se slovy jejího bratra. Šest bodných a řezných ran. Ne jedna rána. Ale to mi jistě také dokážete hravě vysvětlit (patrně zveličil pouhá škrábnutí, která nestála médiím za řeč) .

2 0
možnosti
ZB

I šest ran mohou být lehké zranění a pouhá dobře mířená rána velmi vážné zranění.Na počtu ran přece nezáleží,ale na jejich umístnění a hloubce.Dost také pochybuji o tom,že egyptská strana poskytnula hned tak podrobné a přesné informace když se začátku o nic vážného nešlo...

0 0
možnosti
KB

Uznávám. Jde vlastně o bagatelní dovolenkovou událost, víkendové havárie jen na našich silnicích si vezmou víc životů. A nikdo se pak nešťourá v tom, zda si některá zranění oběť nezpůsobila sama před havárií.

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1270x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik