Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejen toto, ale úděsné je, co vše se dnes považuje za "avantgardní" kulturu.

Za vyložené neumění a diletantismus se dnes rozhazují veřejné peníze po milionech a rozdávají TÝ-čka, Čeští lvi atd.

1 0
možnosti
PK

V dětství mi cikáni neudělali nic dobrého, v dospělosti jsem se jim raději vyhýbal. Muslimská ideologie není má cesta. Nejsem xenofob ani rasista a myslím, že existuje univerzální pravidlo i pro bílé, černochy a cikány, muslimy. Nic není zadarmo, na nic nemáte nárok, to vás jen socialisté obelhávají. Stále musí platit, že před zákonem (a i tím špatným) musí být všichni rovni. Pokud nejsou, je to špatná společnost. S rasismem to ale nemá nic společného.

0 0
možnosti
KB

Dnes je vše protěžováno na úkor (u nás zatím) majoritní heterosexuální většiny. LGBT, gender, etnika, rasy.... To vše máme chápat (nejlépe adorovat) a za příslušnost ke své majoritě si má většinová společnost sypat popel na hlavu. Společnost jako celek úplně špatná není (zatím), má jen ve vedení zvrácené jedince, což ji ovšem v budoucnu nutně přivede k její sebedestrukci. A zákony si společnost v každé době určí takové, jaké chce a potřebuje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1270x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik