Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zadarmo to bezpochyby nedělají a tak se jen divím, že se nezkoumají toky peněz na účty Michprd.

3 7
možnosti
ZD

Vámi popisované toky budou transparentní a dohledatelné. Zajímavé ale budou "odtoky". Tam jsou teprve ty miliony chvilek...nádherných chvilek!

2 0
možnosti
MT

Já myslel že věštecká blouznění na téma Majdanu už postupně vychází z módy, když se zatím žádné nevyplnilo.. Četl jste ten blog od madam Krusic, která vyrazila na Letnou s přiznaným cílem někoho vyprudit - a odešla s nepořízenou?

4 1
možnosti
KB

Jak víte, že nevyplnilo? Jestli čekáte mrtvého Šmída-Zifčáka nebo střelbu ze střech domů, tak souhlas, to se asi opakovat nebude. Ale dá se přece zorchestrovat něco jiného, stačí muž v kožené bundě...

https://pravyprostor.cz/provokace-rizena-policisty-vraci-se-nam-metody-stb/

3 0
možnosti
Foto

... ona vede přes Letnou (tu pláň kde se pořádal mítink) nějaká frekventovaná silnice, kudy musí projet každý, kdo zavítá do Práglu, nebo kudy jezdí sanity, taxíky, hromadná doprava - je tam nějaká pěší zona - nebo co? Se ptám, bo sem v Praze dlouho nebyl, a nevím co přesně se tam změnilo; to je nějaká demonstrace nebo provokace PL? ... no ni. ;-D;-DRv

4 3
možnosti
Foto

V úterý 10. prosince v 18:00 se proto setkáme v Praze na Václavském náměstí. Po krátkých projevech se vydáme hlasitým pochodem na Hlavní nádraží, které společně na cca jednu hodinu zcela zaplníme transparenty a letáky.

Cestujícím umožníme odjíždět i přijíždět, každému však nabídneme leták, který vysvětlí střet zájmů, bude žádat demisi Andreje Babiše a pozve na další protest. Musíme společně oslovit co nejširší veřejnost. Každý účastník na akci obdrží několik desítek či stovek letáků, které může po akci roznést v okolí svého bydliště.;-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1254x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik